Ведуча Нового каналу розповіла про те, чому в раціоні кожного українця обов'язково повинен бути баклажан. Плоди змінюють колір в залежності від ступеня зрілості – від світло-лілового до насиченого фіолетового. А ще є особливий сорт, який має молочно-білого або золотистого забарвлення.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Баклажани варять, смажать, запікають, готують на грилі, маринують, роблять з них ікру, а також їдять сирими, – каже Юля. – Овоч відрізняється різноманітністю вітамінного складу. У ньому містяться вітаміни групи В, вітаміни РР, С, бета-каротин".
Панкова стверджує, що баклажан здатний боротися з депресією завдяки вітамінам групи В, які відповідають за стан нервової системи. Овоч вважають натуральним антидепресанти, який допомагає впоратися з поганим настроєм і хвилюванням.
"Має здатність виводити з організму шкідливий холестерин, – каже Юля. – Лікарі стверджують, що фіолетовий овоч робить це навіть ефективніше, ніж деякі медикаменти. А все тому, що в ньому є велика кількість пектину і клітковини. Регулярне вживання баклажанів – це відмінна профілактика серцево-судинних захворювань".
Крім того, баклажан здатний зміцнити імунітет завдяки високому вмісту вітаміну С. Він бере участь у формуванні білка інтерферону.
"Баклажан – кращий друг стрункої фігури, – каже Юля. – Він містить мало калорій, але високий вміст клітковини дає тривале відчуття ситості. Тому її включають у раціон дієт. Крім того, овоч допомагає працювати кишечнику і покращує обмін речовин".
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, телезірка Юлія Панкова поділилася рецептом рибного делікатесу.
Як повідомляв Знай. ua, ревізор Юлія Панкова поділилася лайфхаком.
Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова поділилася правдою про розлучення.