Не встигло село Дівєєво Нижегородської області відійти від візиту скандальної балерини Анастасії Волочкової, як слідом за нею Свято-Троїцький Серафимо-Дівєєвський монастир, який зараз закритий на карантин, вирішив відвідати актор і шоумен Микита Джигурда.

"Ми приїхали з метою побачити своїми очима той безлад, який твориться. Тиждень тому до мене приїжджала Настя Волочкова і зі сльозами на очах розповідала, що на неї наїхали і склали протокол. Я вирішив підтримати Настю, і ми приїхали сюди", - розповів шоумен місцевим ЗМІ.

Микита Джигурда спілкується з поліцією, фото Оксани Шкоди
Микита Джигурда спілкується з поліцією, фото Оксани Шкоди

Інформацію про те, що Джигурда порушив карантин підтвердила в соцмережах його супутниця, журналістка Оксана Шкода.

"По нам з Микитою Джигурдою проводиться перевірка за фактом нашого "незаконного проникнення" в село Дівєєво (виявляється, воно ізольоване від Росії). На територію Дівєєвського монастиря прибув наряд співробітників поліції, які проводять перевірку за фактом проходження нами - увага! - блокпостів у мирному місті в мирний час! Згідно 51й статті Конституції ми відмовляємося давати пояснення. Їдемо в прокуратуру", - написала журналістка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

пост Оксани Шкоди, скріншот з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 29 червня Анастасію Волочкову оштрафували за відвідування жіночого монастиря в селі Дівєєво.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джигурда знайшов джерело наркотиків у крові Єфремова після ДТП: "Мене самого траванули".

Також портал Знай.uа писав, що співачка Глюкоза загрузла у мільйонних боргах через авантюри чоловіка з Фадєєвим.