Каньє Вест, який напередодні оголосив про намір балотуватися у президенти США, заявив, що вступив в президентські перегони, щоб їх виграти.

Про це він розповів у великому інтервʼю Forbes, пише Reuters.

"У цьому інтервʼю я знімаю червону кепку (бейсболка Дональда Трампа, - ред.). Як і все, що я коли-небудь робив у своєму житті, я роблю, щоб виграти", — сказав репер, додавши, що більше не підтримує Трампа.

Вест зазначив, що йде на вибори як незалежний кандидат. Репер також сказав, що своє політичне обʼєднання він назве "Партія Дня народження".

"Коли ми переможемо, у всіх буде День народження", — пояснив Вест.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Каньє Вест, фото Getty Images
Каньє Вест, фото Getty Images

Вест також прокоментував думку про те, що його участь у виборах може зіграти на руку Трампу, позбавивши кандидата від Демократичної партії Джо Байдена частини підтримки. За словами репера, традиційна підтримка демократів з боку афроамериканців — це ще одна "форма расизму та переваги білих".

Каньє Вест, який раніше пристрасно підтримував президента США Дональда Трампа, після вбивства Джорджа Флойда позбувся колекції президентських червоних кепок "Зробимо Америку знову великою" і пожертвував 2 млн доларів, зокрема на підтримку доньки Флойда. Також Вест особисто долучився до акцій протестів.

Нагадаємо, Каньє Вест замахнувся на крісло Трампа, але вже програв – він навіть не з'явиться в бюлетенях

Як повідомляв портал Знай.ua, 4 липня Каньє Вест оголосив, що збирається балотуватися на пост президента США. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав рішення репера і свого друга.

Також Знай.ua писав, Періс Хілтон йде в президенти