Відомий російський співак, екс-соліст групи "Smash!!" та чоловік ведучої Регіни Тодоренко Влад Топалов розповів, що для нього означає слово ніжність, а також зробив відверте зізнання про своє минуле.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Відтак, за словами артиста, ніжність для нього – це дбайливе ставлення до когось, а точніше до інших людей.

"Коли Гліб Жеглов висунувся по пояс з розбитого вікна і став на ходу цілитися в бандитську машину з револьвера, він крикнув підлеглому: "Коля, тримай мене". А той розгублено запитує: - Як тримати, Гліб Єгорович? І тут Жеглов видав абсолютно несподівану в цій ситуації відповідь: "Ніжно!".

Влад Топалов, фото Instagram
Влад Топалов, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так ось, для мене "ніжність" це, перш за все - дбайливе ставлення до чого-небудь. Прагнення не зробити боляче, не пошкодити, уберегти те, що потрапило до тебе в руки", - написав він, навівши приклад з відомого фільму "Місце зустрічі змінити не можна", де оперативники женуться на автобусі за Фоксом, який втік з ресторану.

Також Топалов додав, що раніше він не завжди відносився до людей "ніжно" та часто робив боляче.

"Я відразу згадав все своє життя, моє ставлення до людей, з якими мені доводилося спілкуватися. І зрозумів, що якраз ніжності-то в мені було, м'яко кажучи, не дуже багато...", - наголоси він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тодоренко вся в білому і з косою показала фанам на копиці сіна квадратні сідниці - "Скоро все дізнаєтеся"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тодоренко і Топалов відсвяткували "ситцеве" весілля, спогади розкішної церемонії

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.