У шоу Каті Адушкіної часто приходять різні зірки естради та шоу-бізнесу. І у свіжому випуску шанувальників очікує кумир мільйонів. У шоу візьме участь Діма Білан, якого Катя перевірить на знання хімії. Анонс нового випуску Білан опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Більш того, фанатів чекає справжній сюрприз. Вони зможуть оцінити зуби Діми Білана у великому ракурсі. На фотографії, яку співак опублікував у себе в Instagram, вони з Катею знаходяться в студії, і у них в роті якісь дивні пристрої, які повністю дають змогу вивчити їх зуби. Стоматологам приготуватися, цей випуск буде явно для них.


“Ну що, ми з @katusha_adushkina ловили і створювали гарний настрій в її #тикток шоу !!!” – підписав Білан фотографію. Передплатники в коментарях неоднозначно відреагували на новину про участь кумира в TikTok-шоу Каті Адушкиной. Багато були раді, але чимало людей залишилися розчаровані цим кроком кумира.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан спантеличив шанувальників новими фото у соцмережі

Як повідомляв портал Знай.ua Діма Білан кардинально змінив зовнішність, кумир 90-х вже ніколи не буде колишнім.

Також Знай.uа писав, відомий співак Діма Білан змінив професію.