Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів зі свіжої фотосесії, позуючи в довгій спідниці, міні-топі, босоніжках на невеликому підборі і з косинкою на голові. Так, артистка продемонструвала не тільки відмінне почуття стилю, але і струнку фігуру, а жіночний образ доповнила ніжним денним макіяжем.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Тіну компліментами: "Краса 😍", "Сексуальна садівниця🔥🤤", "Врятуйте🤤 допоможіть😍", "Яка нереальна краса 🤤❤️", "Ууу-ля-ля, яка краса 😍😍😍", "шикарна!😻♥️", "Огоооооо, це пожежа😍🤤🔥❤️", "Шикарна😍", "Я вся горюю🔥🔥🤤", "неймовірно прекрасна ♥️", "Ваууууу🔥🔥🔥", "Тіночка, ми дуже чекаємо фото з сторіс 😍😍😍", "Пожежа🔥", "Немовірна красуняя😍😍😍😍", "Аа я таюююю😍😍😍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль зз її офіційного фан-клубу показали зірковий фото-колаж, запропонувавши порівняти, кому плаття личить більше - Тіні або ангелу "Victoria's Secret", дружині Джейсона Стейтема, Роузі Хантінгтон-Уайтлі. Так, обидві красуні для вечірніх заходів обрали облягаючі чорні сукні з глибоким декольте від британського дизайнера David Koma, підкресливши стрункі фігури.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.