Зірка фільмів "Клич мене своїм ім'ям", "Агенти А.Н.К.Л." і "Самотній рейнджер" Армі Хаммер розлучається після 10 років шлюбу.

Про це голлівудська пара оголосила на своїх сторінках у соцмережі Instagram. Всього два місяці тому Армі і його дружина, телеведуча Елізабет Чемберс відсвяткували десяту річницю весілля.

"Тринадцять років ми були найкращими друзями, спорідненими душами, партнерами, а потім і батьками. Це дивовижна подорож, але ми вирішили, що настав час перегорнути сторінку і рухатися далі. Ми вступаємо в нову главу, в якій наші діти і ролі батьків і близьких друзів залишаться нашим пріоритетом. Ми розуміємо, що ця новина викличе обговорення, але в інтересах нашої сім'ї і дітей просимо поважати наше приватне життя і в цей період поставитися з розумінням і любов'ю", - заявило колишнє подружжя.

Однак причини розлучення Армі і Елізабет вирішили поки що не озвучувати. Варто відзначити, що вони виховують двох дітей – п'ятирічну дочку Харпер і дворічного сина Форда.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Армі познайомився з майбутньою дружиною в 2007 році, коли його акторська кар'єра була тільки на старті. Зустрічатися пара почала лише через рік після знайомства. А ще через 2 роки вони зіграли пишне весілля.

Елізабет старша за чоловіка на 4 роки. Вона завжди вірила в вірність Армі, навіть після виходу в 2017 році гей-драми "Клич мене своїм ім'ям", коли йому приписували роман з виконавцем головної ролі Тімоті Шаламе.

Цікавий факт: прадід Армі - відомий мільйонер єврейського походження Арманд Хаммер, батько якого був родом з української Одеси. Окрім цього, своє дитинство актор провів у Лос-Анджелесі і на Кайманових островах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оксана Самойлова пояснила, чому досі з Джиганом: "Терпіти все життя заради...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гарік Харламов влаштував гучну вечірку в клубі без Христини Асмус: "Заодно розлучення відзначу".

Також портал Знай.uа писав, що Ембер Херд "наклала" купу просто на ліжку, а Депп – вирвав їй волосся: невідомі подробиці з життя зіркової пари.