Як відомо, в Україні через карантин, який запровадила влада через пандемію коронавірусної інфекції covid-19, школярі 11-х класів святкують свої випускні на кілька тижнів пізніше. Сторінки українських випускників буквально рясніють святковими фотографіями.

Журналістам вдалося помітити в мережі фотографії, які опублікувала з випускного подружка доньки відомої гумористки Олени Кравець Марії.

Про це стало відомо завдяки новому фото на сторінці в мережі Instagram Дарини Істоміної, подружки Маші Кравець.

Публікація c Марією Кравець, скріншот: Instagram
Публікація c Марією Кравець, скріншот: Instagram

"Випуск 2020:3", - коротко підписала публікацію Даша.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На свіжому фото можна помітити цілю шеренгу зі вчорашніх школярок. Всім дівчаткам по 16-17 років, золотий час абітурієнтів, на них чекає перехід від юності до молодості. Дівчат зловили в дуже щасливому настрої, про що говорять їхні посмішки. Такими вони себе і запам'ятають. Варто також зазначити, що публікація поки зібрала лише кілька десятків лайків.

За геолокацією можна помітити, що дівчата зробили фото в школі, яка знаходиться на "Новопечерських Липках".

Також варто нагадати нашим читачам, що відома артистка шоу "Вечірній Квартал" Олена Кравець знає, як і де можна гарно відпочити. Зірка приїхала в Одесу, де насолоджується яскравим літнім сонечком і свіжим морським бризом. Кравець настільки любить це місто, що навіть присвятила йому вірш. Оцінити поетичний талант Олени її фанати можуть на її сторінці в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий зробив зізнання про вагітну дружину - "Забрав найдорожче...".

Як повідомляв Знай.uа Олена Кравець з "Кварталу 95" заговорила про вибори мера Києва.

Знай.uа писав, Кравець з Кварталу 95 відповіла, мітить в крісло мера Києва після Кличко - "Відразу і по справі...".