Одеський міжнародний кінофестиваль – один з найвідоміших заходів для кіноманів в Україні. Щорічно він збирає на берегах Чорного моря тисячі любителів кіно. Однак 2020 рік стане винятком з традиції. Через пандемію коронавіруса ОМКФ в Одесі не відбудеться. Про це на своїй сторінці написала актриса Ірма Вітовська.

“Південна перлинко! Шкода, що цього року ми не побачимось вживу”, пише Вітовська на своїй сторінці в Facebook. Однак фанатам кіно рано засмучуватися, адже актриса анонсувала новий формат ОМКФ. У 2020 році захід відбудеться в режимі онлайн.

Південна перлинко! Шкода, що цього року ми не побачимось вживу , а тільки віртуальненько... Але вірю, що наступного...

Geplaatst door Ірма Вітовська-Ванца op Vrijdag 10 juli 2020

Ірма Вітовська побажала організаторам Одеського Міжнародного кінофестивалю удачі. “Вірю, що у вас все вийде чудово”, написала українська актриса. Також вона нагадала і дати проведення заходу в цьому році. Кінофестиваль відбудеться з 25 вересня по 3 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мікеле Морроне роздягнувся і націлився своїм апаратом просто на фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.