Даша Ульянова – фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте відносини з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня вирішила похвалитися своєю прекрасною фігурою.

На новому фото, яке показала Даша, її можна побачити в красивій локації – це чи яхта, або причал біля води. Дівчина прийшла позасмагати в сексапільному чорному бікіні, яке красиво підкреслює ідеальну фігуру. Вона витягнулася в еротичній позі і не дивиться в камеру. У підписі до кадру Ульянова написала: "Хмари цим літом особливо гарні. Думки під попереднім фото розділилися. Подивимося, що буде цього разу #срачубыть". Фоловерів в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами в коментарях, відзначаючи як круто виглядає її фігурка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша Квіткова показала весільне фото з "холостяком" Добриніним.