Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті з'явився цікавий чорно-білий знімок, на якому співачка з'явилася в дуже незвичному образі.

Так, новому фото Тіну Кароль можна побачити в порожньому концертному залі, вона ніби була відображена спонтанно і несподівано, але виглядає просто приголомшливо. На ній прості сірі джинси і світла кофточка, волосся красиво укладені, а на обличчі зовсім немає макіяжу, вона задумливо дивиться в камеру, торкаючись рукою обличчя. У підписі до публікації йдеться: "Неймовірна". Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.