Відомий мандрівник і улюблений телеведучий українців, генератор ідей для передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров поділився у "Світському житті" Катерини Осадчої, чи збирається він зняти випуск своєї передачі в Україні.

Дмитро Комаров, фото: youtube
Дмитро Комаров, фото: youtube

У період карантину зйомки були зупинені, але це абсолютно не залишить українців без улюбленого контенту Комарова. За його словами, вкінці минулого року, коли вже можна було лише монтувати відзнятий матеріал, у нього ула чуйка... І разом із командою мандрівники провели додатково місяць в Китаї, де зняли мегакруті моменти для "Світу навиворіт". І порадив українцям поїхати в Карпати, бо це його улюблене місце відпочинку на батьківщині.

"Я гірська людина. І звичайно, Карпати, Говерла. А всі ж на Мальдіви люблять їздити, а в нас є українські Мальдіви - острів Джарилгач під Скадовськом. І це - фантастика, неймовірна краса у заповіднику. Також біля Херсону у нас є справжня пустеля. Це можна сказати український Дубай", - від щирого серця радить українцям свої улюблені місця Комаров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров вирішив показати дружині найріднішу – "За пів години зібрати валізу і чкурнути..."

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.