Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов. Так, артистка перед прем'єрою ролика 14 липня вирішила дозволити собі відпочинок, відправившись на один зі СПА-курортів в Дніпропетровській області.

Наталія показала відео, на якому поділилася радісними емоціями, а також засвітила струнке тіло, примірявши чорне бікіні з глибоким декольте і кепку. При цьому красуня відправила численним шанувальникам повітряний поцілунок.

Відкриваю пляжний сезон ☀️ Ну і що, що пізно? 😀 Розкажіть, хто вже встиг відпочити? Де проводите спекотні вихідні?

Фолловери не пройшли повз: "Я людина проста, бачу Могилевську - Лайкаю !)", "Скільки сексу 🔥🔥🧡", "👏😍Наталочка,вам дуже гарно з білим кольором ,просто красуня🙌😍", "Наталія це Ваш колір волосся;) однозначно", "Наташка очаровашка", "Красуня. Подивіться, як колір волосся може змінити людину💋💋💋 Наташа Вам личить цей образ. 👏👏👏", "Наталі ти супер ,завжди", "Ви дуже гарна🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".