Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетне селфі з салону авто, позуючи з маленьким цуценятком своєї племінниці, французьким бульдогом на прізвисько Марс. Так, артистка розповіла, що народилася в рік Собаки, тому вважає, що схожа на чотирилапих своїм характером.

В одному з коментарів прихильнику Віра зазначила, що народилася в багатодітній родині, тому у них завжди було багато живності: хом'яки, домашні щури, собаки, кішки, папуги і морська свинка. До речі, зараз красуня - щаслива господиня песика бішон-фрізе по кличці Дейзі.

Між нами, безперечно, є щось спільне... ☺️ так я кажу кожній собаці) бо народилася у такий рік 🐶 можу і тапочки в зубах принести, і покусати, якщо ображають.😬А очі такі добрі-добрі) В моїх руках ціла планета - Марс

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "О Боже ❤️", "Рівень ссолодкості високий ❤️❤️❤️ Веснянки у тебе теж дуууж солодкі 😍", "Які милі! ❤️😍😘💖💫😻😊", "Принадність 😍", "Яка красуня 😍❤️", "Та Боже ти мій солодкість та яка😍😍😍", "Яка краса 😍😍❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше