Турецький актор Озан Гювен, відомий завдяки ролі Рустема-паші в серіалі "Величне століття", може опинитися за ґратами за побиття коханої.

Конфлікт між Озаном Гювеном і Деніз Булусуз стався ще 13 червня. Тепер акторові загрожує реальний тюремний термін. Найближчим часом суд розгляне всі матеріали справи і винесе остаточне рішення щодо вини артиста.

"Судово-медичний висновок Деніз Булусуз було прийнято до уваги. Справа не обмежується лише тілесними ушкодженнями", - йдеться в обвинувальному висновку прокурора.

скріншот

Озан Гювен вважається одним з найбільш успішних артистів Туреччини. Після серіалів "Величне століття" і "Вавилон" гонорари актора злетіли до небес. Правда, тепер його подальша кар'єра знаходиться під загрозою, адже Озан став фігурантом кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

13 червня Гювен відпочивав у ресторані разом з коханою Деніз Булусуз. У якийсь момент між закоханими стався конфлікт, і вони спішно покинули заклад.

Аднан Коч Величне Століття \\ кадр з фільму
Аднан Коч Величне Століття \\ кадр з фільму

За словами Деніз, скандал продовжив палати і вдома. Озан несподівано накинувся на неї з кулаками і почав гамселити. Знущання тривали близько години, після чого жінці вдалося вирватися і втекти. Вона відразу ж звернулася до медиків, щоб зафіксувати побої і заявити в поліцію.

Проти актора негайно порушили кримінальну справу, звинувачуючи його в заподіянні умисних тілесних ушкоджень, в утримуванні проти волі і образах.

Раніше, зірка "Величного століття" повідомив, що його обраницею стала редактор Деніз Булутсуз. Вони планують весілля, яке має відбутися вже в найближчі місяці. Шанувальники здивувалися такому рішенню, адже закохані зустрічаються лише кілька тижнів.

Новина стала сенсацією також тому, що Озан вкрай рідко говорить про особисте життя. Суспільство вважає, що у Озана і Тюркан навіть після розірвання шлюбу залишилися один до одного теплі почуття.

скріншот