MamaRika, як і інші артисти, під час карантину залишилася без концертів та виступів. Аби не сумувати вдома, вона з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, почала знімати відео для популярної серед молоді мережі TikTok. Це нове заняття допомогло їй з посмішкою пережити складний період.

Про це вона розповіла Знай.ua.

MamaRika, фото: Instagram співачки
MamaRika, фото: Instagram співачки

Співачка повідомила, что натхнення знайшла, як не дивно, саме у соцмережах.

"Я там ще робила акустичні концерти, писала пісні - само собою як музиканта мене це надихало. Але ми почали знімати відео в TikTok і займатись нашим Instagram, і нас реально почало перти, і наша аудиторія на це класно відреагувала", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона зізналася, що її тішило те, що змогла своїми відео підняти настрій не лише собі, а й своїм підписникам.

"Ми тішилися, що можемо дати людям позитивний вайб через наші соцмережі. Ми, грубо кажучи, вели таку позитивну лінію завдяки нашим вайнам і скетчам, і це прикольно. Ми прямо робили зйомочні дні: два рази на тиждень - і нам добре, і людям весело. Тому такий цікавий вихід із ситуації ми знайшли", - додала MamaRika.

Крім того, співачка розповіла, що її улюбленець, мальтіпу Роккі, теж вніс в життя подружжя великий шматок позитиву.

"Всі наші смішні історії пов'язані з ним. Ми якось нормально вживалися з Сергієм під час карантину. А, власне, наш Роккі, наш улюбленець, звичайно, давав нам, пардон, просратись. Тому що перші два місяці ми привчали його до туалету. Коли ми в машині, він постійно лізе за кермо, пробує рулити, намагається вкрасти щось зі столу, поки ми не бачимо", - зазначила артистка.

MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки
MamaRika та Сергій Середа, фото: Instagram співачки

MamaRika поділилася власними засобами, як стати лідерами у TikTok. Хоча вона та Сергій лише початківці, але вже зрозуміли, як потрапляти в рекомендації.

"Просто робити регулярні відео (мінімум по одному на день), не гидувати трендами - це нормально, тому що ТікТок весь побудований на них. Тому, крім свого унікального авторського контенту, якщо вам це цікаво робити, ви зобов'язані іноді робити якісь челенджі, щоб залітати в реки (рекомендації - ред.), і відповідно набирати нову аудиторію. І робити це в задоволення, не змушувати себе, а з усмішкою, що це кльово, це весело, і ви піднімаєте настрій не тільки собі, а й підписникам. Тоді ця мережа принесе вам і задоволення, і результат", - запевнила зірка.

Нагадаємо, раніше MamaRika розповіла, як зі співачки перетворилася на відчайдушну домогосподарку.

Також співачка поділилася історією про те, яке відкриття зробила на карантині та деталями про веселе життя з Сергієм Середою.