Скандально відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка балотувалася в президенти Росії і вела проект "Дом-2", активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві знімки зі свого насиченого життя. Так, нещодавно скандальна зірка опублікувала у соцмережі милу фотографію підрослого сина Платона.

Як видно, хлопчик зображений десь в кафе, або ж будинку, він захоплено п'є щось цікаве з великого прозорого склянки через трубочку. При цьому дитина серйозно дивиться в камеру, не виймаючи трубочку з рота. На ньому симпатична синя курточка. У підписі до кадру зіркова матуся Собчак написала: "А ви як проводите час?". Треба сказати, що знімок викликав бурхливу реакцію користувачів мережі, фоловери почали активно обговорювати нове фото дитини Ксенії, засипаючи його компліментами в коментарях.

"Судячи по обличчю, в склянці щось дуже смачне", "Що в склянці?", "Який гарний", "Намагаюся усвідомити, що половина літа вже пройшла", "Добра душа видно з дитинства", "Схожий на Максима", "Красунчик хлопчик", "Боже, який цікавий маленький людина", "який Гарненький", "Вилита мама", "До чого ж солодкий хлопчик!", "Такий вже дорослий", "Вилитий Віторган!", "Такий хороший", "мамині Очі!", "Вже дорослий, серйозний!", "Гарний хлопчик", "Такий красень, прям балдію від вашого сина", "Мамина копія, який серйозний погляд", "Як на маму схожий", "Який великий вже! Славний малюк!", "Відразу видно хлопчик росте в любові і ніжності. Ксенія ви хороша мама, народжуйте дітей", - пишуть в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ксенію Собчак зняли з рейсу і під конвоєм випровадили з літака, з'явилося дивне відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак не змогла пройти повз оголених фото колишньої подруги, довелося втрутитися чоловікові.