Олена Кравець – зірка “Вечірнього Кварталу” і “Жіночого Кварталу”. Однак вона виступає не тільки на телебаченні. Кравець також демонструє неабиякі поетичні здібності. У неї є величезна кількість творів, пронизаних тонкою іронією.

Якщо ви любите дійсно хорошу літературу і прекрасну музику, ви можете відвідати поетичний вечір, який організовує Олена. Причому місце для проведення заходу було підібрано просто ідеально.


Кравець на своїй сторінці в Instagram анонсувала поетичний вечір під назвою “Іронічні читання”. Він пройде у Києві, на вулиці Тимірязєвській 1 – на території Ботанічного саду. Олена вибрала місце, ідеально відповідне атмосфері вечора – розарій. Тому фанати зможуть насолодитися цікавими віршами і дивовижною музикою серед запашних троянд.

Організацією вечора займеться відома в поетичних колах Олена Андрійчикова, а атмосферу заходу буде створювати відомий виконавець Андрій Показ, який прославився своїм неймовірним талантом гри на фортепіано. Тому якщо ви дійсно любите поезію з відповідною атмосферою – вечір 6 серпня, 20:00, Ботанічний сад Києва.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дочка Кравець з "Кварталу 95" розбудила уяву танцями на карантині, відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дочка Кравець з "Кварталу 95" потрясла дорослими танцями з подружкою, незважаючи на карантин, відео.

Також "Знай.uа" писав, що Кравець з "Кварталу 95" показала шанувальникам свого підрослого сина, - "Яка краса".