Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, позуючи в домашньому халаті і без краплі макіяжу на обличчі. При цьому артистка приміряла вушка Міккі Мауса і спародіювала дітей з шоу Максима Галкіна "Краще всіх", відкриваючи рот під їх репліки.

Дивлячись на життя в бінокль не поспішайте робити свої висновки , переверніть його і картинка може вас приємно здивувати !!!

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Маячня", "З Архипом одне обличчя🤦‍♀️я думала, що на Серьогу схожий, ніііі на тебе Наташ😘", "Наташа, ви класна 😂 відео супер! З дитинства люблю вас, раніше до телевізора бігла, якщо співає Наташа Корольова ! Тепер у Інстограм дивлюся, як здорово !", "Прикольнооооо👍🏻👍🏻👍🏻❤️", "😂😂😂красуня 😁😁", "Яка молодець !!!👏", "Не дурій Натаха , не до лиця тобі", "Дурня цілковита!", "Молодці! Посміялася! 😂👍", "Прикольна така😘".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Наташа Корольова виставила кадр з салону авто, примірявши лише напівпрозору білу блузку і прикривши декольте домальованими метеликами. Так, артистка заінтригувала прихильників прем'єрою кліпу на пісню "Давай гуляй", проте деяких фанатів збентежила нова зовнішність кумира, особливо її великі губи.

Також Наташа Корольова виставила досить пікантний ролик з сауни, зізнавшись, що вони з чоловіком Тарзаном відрили банний сезон. Так, артистка позувала абсолютно без макіяжу лише в рушнику, прикрившись масивним віником.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.