Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували незвичайне відео, на якому красуня позувала з Insta-маскою на обличчі у вигляді сердечок і приміряла білосніжне вбрання з глибоким декольте. Так, у розмові з чоловіком, чиє обличчя красуня вирішила не показувати, незнайомець згадав Дана Балана і заголовки, в яких шанувальники цікавляться, коли ж Тіна народить від Балана дитину.

При цьому зірка лише посміхається і обурено хитає головою. До речі, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю Тіну, ось вона вміє відповісти при цьому нічого не сказавши.", "Це ж треба було так сказати, що тепер взагалі нічого не зрозуміло!!🧐😅", "ТІНА, ТА СКАЖИ, ЩО ТИ ПРОСТО ВАГІТНА, ВСІ І ЗАСПОКОЯТЬСЯ", "Та коли вже💜 Дан можна швидше вже🙏🏻😅", "Як багато запитань і мало відповідей😅".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу продемонстрували незвичайне відео, яке підготували для красуні. Так, численні фолловери вирішили зробити артистці сюрприз, буквально "помістившиЦ її в культовий серіал "Гра престолів", завдяки гарному монтажу. Здається, Тіна стала "заміною" головній героїні - Дейенеріс Таргаріен, яку зіграла Емілія Кларк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.