49-річний син української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко поділився зі своєю аудиторією новою світлиною. Імовірно, вона була зроблена під час якоїсь з його автомоторних прогулянок - чоловік є затятим мотоциклістом.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Євдокименка в соціальній мережі Instagram.

"Какой прекрасный день! 🌤✌️" - йде мова в описі до знімку.

На фото можна побачити Руслана Євдокименка, який позує біля мотоцикла на фоні поля, укритого соняшниками.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Не так давно син Софії Ротару поділився фотозвітом про свою подорож Норвегією. Побачене залишило у Руслана Євдокименко багато приємних спогадів, через що поїздку йому хочеться повторити.

"Кілька незабутніх днів, проведених в Норвегії ... Неймовірна краса! Потрібно повторити! 😎👍" - написав син народної артистки в описі до посту.

Руслан Євдокименко підкорював північну країну разом з однодумцями на мотоциклах. Взагалі чоловік є завзятим байкером. Нещодавно він опублікував фото, на якому стоїть на вулиці в спеціальному шоломі. А ось транспортного засобу в кадрі немає, хоча на інших фото у соцмережі видно, що катається він на крутому байку. У підписі до фотографії Руслан написав: "Коли використовуєш найбільш безпечний вид транспорту!"

Хоча серія знімків і не показує туристичні пам'ятки Норвегії, все ж вони передають настрій мандрівки. Такі деталі як уквітчаний велосипед чи дерев'яна вивіска можуть проілюструвати дух країни, а її дивовижну природу можна побачити на селфі Руслана.

Коли саме проходила подорож, Євдокименко не повідомляв у своєму дописі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пугачова стала на захист Ротару після цькування у Росії: "Не звертати уваги на ..."

Також Знай.ua писав, що Син Ротару розчулив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті..."