Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, порекомендувала українцям переглянули унікальний фільм, який допоможе переосмислити погляди на життя та, можливо, змінити його на краще. Так, мова йде про британську стрічку "Бойфренд з майбутнього", головний герой якого має дар переміщення в часі.

Про це вона написала на власній сторінці Instagram.

"Один з них розповідає історію людини, яка здатна повертатися в минуле і змінювати хід подій свого життя. І в кінці фільму головний герой розуміє, що потрібно жити так, ніби вже прожив цей день і повернувся в нього, - на цей раз, щоб насолодитися ним, помічати різні дрібниці, приділяти більше часу близьким і тому, що дійсно важливо. Фільм називається About Time (в українській версії має назву "Бойфренд з майбутнього")", - написала вона.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Також знаменитість зізналася, що даний кінофільм не тільки зумів доторкнутися до її душі, а й почати помічати найважливіше - рідних, яким варто приділяти більше уваги.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"У моєму режимі життя з перельотами і шаленим графіком особливо сумуєш за рідним людям. І далеко від них я розумію, що найважливіше це сім'я і час, проведений з ними. І потрібно цінувати кожен день і радіти тому, що він приносить", - наголосила Каменських.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Каменський з мітлою показала, як вміє розважатися: "Разом зі мною"

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.