В це складно повірити, але улюбленому серіалу "Кухня" вже 8 років. За час зйомок чого тільки не траплялося на знімальному майданчику, а актори по-справжньому змогли оволодіти кулінарним мистецтвом, деякі встигли одружитися, а деякі, на жаль глядачів, пішли в інший світ, пише odnaminyta.com. У мережі вирішили пригадати, якими були улюблені актори, які так рано померли.

Сергій Афанасьєв

Російський, радянський актор кіно, театру та телебачення Сергій Володимирович Афанасьєв помер 19 вересня після тривалої хвороби на 63-му році життя. За своє життя він знявся в декількох десятках фільмів, йому належить 88 акторських робіт. У серіалі "Кухні" Афанасьєв з'явився в 120 серії. За свою акторську кар'єру ким він тільки не був – і лікарем, і вчителем, і режисером. Були у нього і вельми суперечливі ролі, типу бомжа, сторожа і жебраки. Але колеги згадують, що в житті Сергій Афанасьєв був повною протилежністю своїм героям з важкими долями – він мужня і світла людина. Також кажуть, що, попри сценарій і образи персонажів, цей актор міг зіграти будь-яку особистість.

Сергій Афанасьєв, кадр з фільму
Сергій Афанасьєв, кадр з фільму

Дмитро Мирон

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про смерть 42-річного Дмитра Мирона в 2016 році повідомила директор Московського державного театру драми і комедії на Таганці Ірина Апексимова у своєму Facebook. За її словами, актор помер у лікарні, в Алма-Аті, де працював останні два роки. Дмитро вперше з'явився в серіалі "Кухні" в третьому сезоні. Художник, родом з Білорусі, було звичніше грати на сцені театру, ніж на телеекрані, але навіть відсутність живого глядача в залі не завадило йому стати частиною акторського складу так само серіалу "Метод", "Барвиха-2", "Слід".

Дмитро Мирон, кадр з фільму
Дмитро Мирон, кадр з фільму

Наталія Юнникова

Зірка серіалу "Повернення Мухтара" і "Кухня" 37-річна Наталія Юнникова, яка померла восени 2017 року, могла померти через порушення серцевого ритму. Офіційного підтвердження або спростування цієї версії немає, але за словами лікарів, причиною смерті став інсульт. Після зйомок в "Мухтаре" критики говорили, що Наталя ризикує стати актрисою однієї ролі, однак її кар'єра стрімко почала розвиватися, як раз після ролі шахрайки в серіалі "Кухня". Колеги і друзі згадують актрису як добру і чуйну людину, а рідні розповідали, як трепетно вона ставилася до сина і як хотіла дати йому гідну освіту. Померла Наталія при загадкових обставинах: удар головою і кома.

Наталія Юнникова, кадр з фільму
Наталія Юнникова, кадр з фільму

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Львів здригнувся від сумної звістки, ридає вся Україна, - не стало легендарного Вакарчука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишня солістка групи "Фрістайл" Ніна Кірсо пішла з життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що пішов з життя зірка "Інтернів" і син відомої актриси.