У Москві зірка відомого російського серіалу "Кухня" Дмитро Назаров влаштував ДТП – актор збив нетверезого пішохода.

Зіркова аварія: подробиці ДТП з Назаровим

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров

Інцидент стався на Варшавському шосе, Назаров за кермом Audi наїхав на чоловіка, котрий нібито переходив дорогу у недозволеному місці. Пішохід отримав суттєві травми.

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Актор одразу викликав лікарів, які госпіталізували постраждалого, у нього діагностували перелом кісток передпліччя.
Як відомо, Дмитро Назаров - радянський і російський актор театру і кіно. Народний артист Росії.

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров

Дмитро Назаров народився 4 липня 1957 року в підмосковному місті Руза. В юності працював кондитером на хлібозаводі. В 1980 році закінчив Вище театральне училище ім. М. С. Щепкіна (курс Коршунов, Віктор Іванович Віктора Коршунова).

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров


C 1980 по 1995 працював в Малому театрі, потім в театрі "Сфера" і театрі Російської Армії, а з 2002 року — в МХТ імені Чехова. У травні 1993 року був удостоєний звання Заслужений артист Росії.

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров


Лауреат премії за найкращу чоловічу роль у театральному сезоні 1997/1998 років, вів до 19 квітня 2008 а передачу "Кулінарний поєдинок" на каналі НТВ. Ведучий на телеканалі ТВЦ передачі "Фабрика думки".

Дмитро Назаров
Дмитро Назаров


У містичному серіалі "Виклик" зіграв начальника групи Хромова, який розслідує загадкові злочини, а у березні 2000 а був удостоєний звання Народний артист Росії У 2012-2014 роках зіграв головну роль шеф-кухара Віктора Баринова в оригінальному російському комедійному телевізійному серіалі "Кухня".

У декількох серіях показує своє активне уболівання за футбольний клуб "Спартак", яке супроводжується постійним пияцтвом.


Дивіться: інтерв'ю зірки серіалу "Кухня" Дмитра Назарова


Нагадаємо, машина Ані Лорак розбилася у Росії.
Як повідомляв Знай.ua, відомий політолог загинув у моторошній аварії.
Також Знай.ua писав, військовий відкрив стрілянину із табельної зброї по відвідувачам кафе.