Нагадаємо, що нещодавно в Російській Федерації вантажівка відомої української співачки Ані Лорак, яка перевозила концертне обладнання, потрапила в криваву аварію.

Завдяки повідомленням українських ЗМІ стало відомо, що ДТП сталася ще 5 жовтня в Татарстані на трасі Набережні Челни - Казань. "Камаз" з команди Лорак зіткнувся з легковим автомобілем "Toyota Camry".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За попередньою інформацією правоохоронців, винен водій легковика - він на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення з фурою.

В результаті аварії загинув водій "Toyota Camry", його автомобіль перетворився на купу металобрухту. Також пошкодження отримала кабіна "Камазу".

Зараз у Ані Лорак ще не прокоментували аварію. Сама співачка зараз перебуває на гастролях у Росії. 7 жовтня вона представляє своє нове шоу "Diva" в Челябінську, а на наступний день - в Єкатеринбурзі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителів української столиці шокувала чергова аварія. На бульварі Ромена Роллана сталося страшна ДТП за участю двох легковиків - Mercedes A-class і Opel Vectra. Водія Opel забрала швидка.

Так, Mercedes їхав по вулиці Тулузи, у салоні перебувала сім'я з двома маленькими дітьми. Водій Opel їхав по Роллана і спробував проїхати на заборонений сигнал світлофора, проте невдало. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Варто нагадати, що українська співачка Ані Лорак, яка в останні роки живе і працює в РФ, потрапила в жахливу ДТП, яка сталася в Татарстані. Очевидці зняли момент страшного зіткнення. Про це стало відомо з соцмереж, де було опубліковано фото з місця події.

Стало відомо, що в результаті зіткнення з вантажівкою "КамАЗ", ймовірно з команди співачки, загинув водій легкового автомобіля Toyota.

Також нагадаємо, що Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram серію чорно-білих знімків. Так, знаменитість поцікавилася, який настрій у її шанувальників, однак ті запідозрили артистку в осінній депресії.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу та пластики, але ще й помітили ознаки алкоголізму.

Нагадаємо, на дорогах запрацювала нова система контролю.

Як повідомляв Знай.uа відомий політолог загинув у жахливій ДТП.

Знай.иа писав, легковик на швидкості влетів в автобус, є жертви.