Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гарячий кадр, показавши, як проходить її ранок п'ятниці. Так, день артистки розпочався з тренування, а сама красуня позувала, примірявши чорний облягаючий спортивний костюм, що складається з топа і лосин. При цьому Настя не упустила можливості засвітити струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Доброго ранку 😘 Давайте сьогодні зробимо день суперпродуктивним і закінчимо всі справи, які запланували на цей тиждень🚀 ⠀ Ви зі мною?

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Красива♥️", "Красива ,але чомусь сумна 😍", "Красива ,але очі сумні.", "Кохана дівчинка ,обожнюю💛💚💛", "Сонечко, така гарненька👄👄👄", "З вами хоч на край географії🔥🔥🔥💣🌹🌹🤟👏👌", "Клас❤️", "Заряджаєте 👍🔥❤", "Нереальна❤️😍💋", "Завжди з тобою ,зайчик )", "Шалено красива 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила гарячий кадр, оголившись і позуючи лише в спідній білизні тілесного кольору. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, а ще зазначила, що тіло - це відображення наших думок і внутрішніх відчуттів. Красуня зізналася, що записала для численних шанувальників чергове тренування на своєму YouTube-каналі, присвячене кардіонавантаженням, мотивуючи тисячі українок бути краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.