Супермодель Алла Костромічова, яка є ведучою реаліті-шоу "Топмодель по-українськи" на Новому каналі, з'явилася на обкладинці Harper’s Bazaar в дуже незвичному образі. Як відомо, за свою довгу модельну кар'єру, красуня прикрашала безліч глянців – як українських, так і зарубіжних. А в цей раз вона з'явилася на обкладинці річного номера української редакції Harper’s Bazaar. До речі, цей номер (липень-серпень 2020) присвячений українській моді, повідомляє пресслужба Нового каналу.

Як видно на фотографіях, Алла з'явилася перед камерою в лазурному вільному костюмі від CHAKSHYN – українського бренду, створює оригінальну жіночу одяг з елементами чоловічого гардероба. Над стилем Алли для фотосесії працювала Євгенія Скварська, а знімала фотограф Аня Брудна. "Мені дуже подобається, що український глянець знімає обкладинку і fashion story силами української команди. На жаль, не всі журнали так роблять. Мені б хотілося, щоб український глянець знімав більше наших моделей і залучав наших візажистів, перукарів, стилістів, фотографів", - зазначила Алла.

Алла Костромічова, фото - Harper's Bazaar
Алла Костромічова, фото - Harper's Bazaar

Треба сказати, що обкладинку глянцю вийшла дуже оригінальною – Костромичова підкорила стихію – вона пливе на кріслі по озеру. За словами супермоделі, ця зйомка була присвячена єднання з природою, відчуття дитинства, спогадами літо у бабусі, поїздки на озеро, часу на дачі. "Мені було дуже спокійно, комфортно, гріло відчуття любові", - поділилась Алла. Модель також розповіла, що зйомка проходила на озері поблизу Києва, буквально в годині їзди від столиці. "Дуже красива локація – свіжість, природа, чистота. Попри те, що відпрацювала цілий день, мені здавалося, що я якоюсь мірою підживилася і зарядилася енергією", - каже Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.