Відома російська комедійна актриса, зірка Comedy Woman і серіалу "Реальні пацани" Марина Федунків почала кар'єру співачки, випустивши дебютний кліп на свою першу пісню "Лав сторі".

Прослухавши цю композицію, можна відразу визначити, кого ж копіює артистка. Вєрку Сердючку!

Як зізналася Федунків в інтерв'ю "Алена, блин!", вона обожнює українську зірку.

Андрій Данилко/Вєрка Сердючка, кадр з відео
Андрій Данилко/Вєрка Сердючка, кадр з відео

"Не знаю, наскільки її творчість зараз фонтанує. Значить, я буду фонтанувати. Все, як кажуть, добре вже до нас придумали. Просто я жінка і, мені здається, більш довіра є. А Сердючка - це дійсно якийсь персонаж, який грає в жінку. А я не граю в жінку, я - жінка. Мені здається, ступінь довіри може бути максимальний у мене", - поділилася Марина Федунків.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Потрібний фрагмент на 4 хвилині 33 секунді

В дебютному відео знялися російські зірки. Микола Басков зіграв чоловіка, з яким у героїні Федунків стався курортний роман - та лав сторі, про яку і співає Марина. Їй навіть не довелося особливо спокушати його. Пару келихів на брудершафт - і справа в капелюсі.

Марина Федунків, кадр з відео
Марина Федунків, кадр з відео

Також у кліпі невеликі ролі зіграли Наташа Корольова і Тарзан, якого вкрай складно впізнати в гримі і образі фізрука. З'являються Микола Цискарідзе, Ганна Плетньова з групи "Вінтаж", Айза Долматова і Катерина Скулкіна.

48-річна Федунків зазначила, що заспівати її переконав давній друг-продюсер, який тепер і займається її розкруткою, репертуаром і всім іншим. Він три роки виношував цю ідею. Не дивно, враховуючи успіхи інших гумористів, які почали співати (Артура Пирожкова, Тимура Родрігеса).

Раніше Знай.uа повідомляв, що Марина Федунків стала героїнею нового випуску шоу "Алена, блин!", який вийшов на YouTube-каналі Super 16 липня. Вона вперше відверто розповіла про те, як невдало склалося її особисте життя. Вона 13 років прожила з чоловіком-наркоманом, який до того ж ще й бив її. Вона весь час терпіла, мовчала і приховувала цей факт від громадськості. А тим, хто бачили її в синцях і саднах, вона говорила, що впала сама.

Також раніше Знай.uа писав, чому 2020-й рік став таким гучним на зіркові розлучення. Чи вплинув карантин на розставання у багатьох сім'ях? Крім того, ми дізналися, скільки пар розлучилися з початку карантину в Києві і Україні в цілому, і чи критична ця цифра.