З'явилася інформація, що знамениту українську приму-балерину Катерину Кухар призначили в. о. директора Київського державного хореографічного училища. Вона сама є випускницею цього закладу, який закінчила екстерном і з відзнакою. Тепер же Кухар буде передавати свої знання та досвід підростаючому поколінню. Про це балерина повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катерина Кухар, скріншот Instagram

Так, на відео Кухар розповіла про училище та показала, за якою партою вона сиділа. Також знаменитість продемонструвала "реальний стан справ" у цьому закладі, а точніше дуже старі меблі та повний хаос, який там панує.

"Знаю, що деякі з вас, напевно бачили, як виглядають подібні навчальні заклади в інших країнах і яскраво разом зі мною відчують цей контраст... Ресурсы, які експлуатуються, виснажені! Тужливі, похмурі коридори з успіхом можна використовувати для зйомки фільмів "Сталкер". Розбиті двері та вікна... Меблі, яку закуповували три десятиліття тому... Коли проходиш по цих коридорах, серце стискається, адже в цих стінах маленькі ніжні створіння повинні пізнавати світ прекрасного. І якщо ви знайомі з теорією розбитих вікон – то ви розумієте, що успіх і перспективи залежать у тому числі від елементарного порядку та навколишнього середовища", - написала Кухар.

Також вона зазначила, що незважаючи на всю цю розруху викладачі продовжують передавати учням свій досвід.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Але незважаючи на всю похмурість училища, професіонали своєї справи продовжують успішно передавати свої знання підростаючому поколінню. Тому що досвід педагогів не занепадає, а тільки примножується!!! На відміну від матеріальної бази, яка руйнується дуже швидко! Для мене Київське державне хореографічне училище – це храм балетного мистецтва. Де готують одних з кращих професіоналів своєї справи, які надалі танцюють у найкращих театрах світу й отримують світове визнання і славу", - сказала Катерина.

Кухар додала, що такі установи тримаються лише за рахунок тих, хто "марить" танцями та щиро любить свою справу. Однак, цього не достатньо, щоб подарувати незабутні емоції та спогади підростаючому поколінню, адже подібні умови додають чорних фарб в яскраві.

"Подібні установи тримаються за рахунок ідейних, хворих і люблячих свою справу людей. Але одного ентузіазму і любові мало! Як квітка не може рости без води і сонця, так і наші діти потребують гідних умов для розвитку і навчання! Для їх цвітіння в майбутньому! І не потрібно говорити: "на наш вік вистачить"! Вже не вистачає! Розвиток - це постійний процес і праця", - сказала балерина.

Катерина Кухар, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катерина Кухар перетвориться в пампушку на концерті "Кварталу 95".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар стала суддею нового сезону "Танців з зірками".

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар зачарувала ніжністю серед троянд і моря.