Скандально відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка балотувалася в президенти Росії і вела проект "Дом-2", активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві знімки зі свого насиченого життя. Так, нещодавно скандальна зірка опублікувала у соцмережі оригінальне фото, на якому крупним планом видно її обличчя, а в підписі до нього розповіла про людей і створіння. Як видно, Ксенія зберегла себе сама, мабуть, в автомобілі. На ній джинсова куртка, її волосся недбало укладене, а на обличчі яскравий макіяж і окуляри. Фанати звернули увагу на "нові" губи зірки, деякі порадили їй, що з ними треба зробити.

У підписі до кадру Собчак висловила свою думку про деяких людей. "«Краще бути гарною людиною «лається матом», ніж тихою, вихованою тварюкою» (з). Начебто все такі тепер «новоэтичные», такі «эмпаты», а насправді просто є люди, які горять, палають, падають і знову злітають. А є беземоційні холодні паразити. Які чекають чужих падінь, щоб вибігти в білому пальто. І вся їхня «етика» - це холодний розрахунок і необхідність бути «правильним» і «схвалюваним» за будь-яку ціну. І крім цього «правильності» і «етичності» їм і торгувати нічим. А талант? Талант завжди горить. Іноді спалюючи сам себе. І я завжди захоплююся і захоплювалася тільки такими. Неправильними, незручними. Гарячими та холодними", - написала вона. Треба сказати, що знімок викликав бурхливу реакцію користувачів мережі, фоловери почали активно обговорювати нове фото Ксенії, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ксенію Собчак зняли з рейсу і під конвоєм випровадили з літака, з'явилося дивне відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Собчак не змогла пройти повз оголених фото колишньої подруги, довелося втрутитися чоловікові.