Відома українська виконавиця Марія Бурмака заінтригувала прихильників вельми загадковим постом у соціальних мережах. Марія спробувала відповісти на вічне питання про джерело натхнення. За словами співачки, у творчості потрібно все відчувати шкірою і писати так, як живеш.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марії Бурмаки в мережі Facebook.

Публікація Марії Бурмаки, скріншот: Facebook
Публікація Марії Бурмаки, скріншот: Facebook

"В чому природа творчості, мене запитали сьогодні. Не знаю. Відчувати все шкірою, розбивати своє серце, передаючи вітання, "лише б він зрозумів", не стримувати почуттів, змиритися з тим, що тебе вважають дивним. Не знаю. Я пишу, як живу.", - написала Марія.

Також варто нагадати нашим читачам, що Марія Бурмака поділилася зі своїми підписниками загадковим постом, з якого можна зробити висновок, що музыкантка зустріла кохання під час карантину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Марія Бурмака, фото Facebook
Марія Бурмака, фото Facebook

"Ось, наприклад, успіх. Який він? Для когось успіх досягати висот, для когось просто жити. Товариство позитивного мислення і стереотипних уявлень про життєвий успіх залишає за межею величезну кількість інших людей. Коли насправді потрібно розуміння і прийняття. І в той же час, навіть, коли руйнується звичний уклад життя на карантині, як виділити важливе? Зустріти правильну людину в потрібний час це успіх? Знайти і скластися як пазли. Але що парадоксально. Люди ж знаходяться. І у найпотрібніший момент. Складаються пазлами і розуміють без слів. Це і є чудо життя", - написала співачка.

Проте, хто є для самої Бурмаки цією людиною, і коли вона його (або її) зустріла - не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, американка у вишиванці зачарувала весь світ українським хітом Пономарьова "Я люблю тільки тебе".

Як повідомляв Знай.uа Марія Бурмака не змогла на карантині просто сидіти вдома, цифри космічні.

Знай.uа писав, відома співачка Марія Бурмака здивувала українців на карантині - просто хочу це пережити. Заслужена артистка України і відома співачка Марія Бурмака розповіла про своє життя на карантині.