Поліна Малиновська - 21-річна модель родом з Білорусі, яка зараз живе і працює в Італії, оприлюднила унікальну світлину, де явила шанувальникам свої підкачані сідниці, які явно піднімуть чоловікам не лише настрій.

З'явилося дане фото на Instagram-сторінці знаменитості, де остання завдяки своїй незвичній та красивій зовнішності зібрала армію шанувальників з понад півтора мільйона осіб.

А воно й не дивно чому, адже білоруська модель, яка співпрацює з великою американською компанією Revolve, має осину талію, пишні груди, довгі ноги, але її родзинка - це різнокольорові очі - на її блакитній райдужці є коричневе вкраплення.

Фото зі сторінки дівчини

Своєю чергою Малиновська із задоволенням користується всіма "фішечками", якими її наділила природа. Багато її знімків носять досить відвертий характер. Так, наприклад, нещодавно красуня порадувала шанувальників фото, де позує біля басейну в сексуальній спідній білизні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото з допису

Дане фото просто моментально було "залайкано" та завалено позитивними коментарями стосовно того, що воно виглядає немов богиня, яка щойно спустилася з небес.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, #FreeBritney: Брітні Спірс подає таємні сигнали з проханням врятувати її - шанувальники звернулися в Білий дім

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим відвертими фото.