Переможець "Євробачення" в 2009 році, популярний співак і скрипаль білоруського походження Олександр Рибак презентував новий кліп на двох мовах: російською - "Позади", англійською – "Give Me Rain". Про це стало відомо Знай.ua з власних джерел.

Так, виконавець зізнався, що робота над цими піснями допомогла йому подолати неспокій і біль, які виникали через відмову від сну. Відзначається, що артист був протягом 11 років залежним від снодійного й антидепресантів. Однак, на даний момент він взяв себе в руки та проходить курс реабілітації і відновлення.

Олександр Рибак втілив мрію багатьох шанувальників з усього світу. Вірні фани відправляли свої відеоролики, які, в результаті, були використані в монтажі даного кліпу. У свою чергу, артист провів більше 5 годин під крижаним дощем, знімаючи свої емоційні сцени для кліпу. Також він поспішив щиро подякувати вболівальникам за натхнення та допомогу в даному проєкті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Нові музичні кліпи "Give Me Rain" і "Позаду" вже на моєму офіційному YouTube-каналі! Велике дякую за Ваші дивовижні танцювальні відео! Ми могли використовувати тільки 10%, але я їх всі бачив і дуже Вас люблю! Спасибі Вам за допомогу. Нарешті ми змогли зробити цей довгоочікуваний спільний проєкт. Ви реально найкращі фанати. Люблю вас! Я сподіваюся, що Вам сподобається результат так само, як і мені!" – сказав Олександр Рибак.

Варто відзначити, що пісня "Позади" доступна на всіх музичних платформах.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Наталя Могилевська запланувала яскраву прем'єра ролику на 14 липня в стилі серіалу "Санта-Барбара", однак щось пішло не так і численні фанати не дочекалися заповітної новинки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Леоніда Якубовича Варвара в Instagram веде аккаунт під вигаданим псевдонімом Barbara Vido і днями виклала милу фотографію, на якій позує з червоною трояндою в руці.

Також "Знай.ua" писав, що музикант Юрій Шевчук випустив новий кліп і пісню "Хор".