Відома українська співачка Алла Костромічова, яка полюбилася світових дизайнерів і модному глянцю. Модель була наставником у телепроекті "Топмодель по-українськи" і прославився далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів яскравими фото з нової фотосесії в полі.

На нових знімках Алла з'явилася в стильному бежевому костюмі, який складається з шортів і об'ємного піджака оверсайз, під яким у неї чорна блузка. Волосся моделі розпущені і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж, вона змінює вираз обличчя і пози. Треба сказати, що фотосесія проходила в дикому полі, серед високої трави і яскравих жовтих квітів. У підписі до публікації Костромичова написала: "Ви відчуваєте себе вільними? Де той баланс між поривами душі, не зрадою своїх бажань, сміливістю говорити те, що у тебе в думках і совістю, з відповідальністю? Ви часто говорите друзям чесно те, що думаєте? Або я одна така? (і тому у мене мало друзів)". Фани в захваті від нових фото зоряної моделі, її засипають компліментами в коментарях.

До речі, раніше Алла показувала фанатам яскравий знімок, на якому з'явилася в незвичайному спокусливій образі. На новій фотографії Костромичова відображена на залитій сонцем веранді, вона сперлася на перила і трохи вигнула спину. Перед камерою горда красуня позує в сексапільному образі – на ній обтягуючі біле боді і коричнева баска. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Алла написала: "Хороша баска".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.