Відома російська співачка Валерія (Алла Панфілова), яка є дружиною доволі скандального продюсера Йосифа Пригожина, зізналася, що полюбляє гуляти за межами великих міст.

Відповідний допис з цим вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Так, на кадрах, які оприлюднила артистка, можна помітити саму співачку, яка в чорних окулярах, білих кросівках та куртці з "портфелем" гуляє по лісі. Водночас вона посміхається та удає, що ніби не бачить камеру.

Фото з допису

"Добре літом за містом", - коротко та лаконічно написала співачка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Щодо шанувальників, то такі фото їм сподобалися – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено.

Фото з допису

Варто нагадати, що не так давно чоловік Валерії Йосип Пригожин висловив свою думку щодо допомоги артистам в період пандемії і потрапив у гучний скандал. Так, останній підтримав Сергія Глушка, який висловився про необхідність фінансової підтримки від держави артистам.

Своєю чергою музикант Сергій Шнуров після цього їдко висловився в віршах щодо позиції Пригожина, назвавши його "заступником всієї Русі". Водночас Пригожин зазначив, що він мав на увазі не себе самого, свою дружину Валерію і зірок "першої тридцятки", а ті колективи, які залишилися без роботи в складний період.

Однак відповідь не заспокоїла Шнурова, і скандал між музикантом і продюсером мало не дійшов до суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розваги Валерії та Пригожина у відпустці потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Валерії розбив авто вщент.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер розповів про насильство в сім'ї російської співачки Валерії.