Російська актриса Марина Макарова пішла з життя на 46-му році життя. Про це повідомляють в російській соціальній мережі "ВКонтакте" на сторінці Костромського камерного драматичного театру.

Головний режисер театру Станіслав Голодницький повідомив, що Макарова померла від раку шлунка.

За даними телекомпанії ДТРК Кострома, лікарі виявили хворобу на пізній стадії в червні цього року. Актрисі провели курс хіміотерапії, але онкологи не змогли продовжити лікування через велику втрату ваги пацієнтки. Макарову госпіталізували, однак актриса померла.

"Немає слів. Світла, чуйна, талановита людина. Любимо і завжди будемо пам'ятати", - пишуть в мережі.

Марина Макарова стала відома за своїми ролями в таких серіалах, як "Убойная сила", "Таємниці слідства", "Ливарний", "Фаворський" та інших.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Макарова, кадр з фільму
Макарова, кадр з фільму

За останніми даними, в червні актрисі діагностували рак шлунка 4-го ступеня. Вона проходила курс хіміотерапії в Костромському онкологічному диспансері.

Макарова народилася в Костромі в 1974 році і довгий час освоювала театральне майстерність у рідному місті, після школи вступила в Санкт-Петербурзьку академію театрального мистецтва. Саме в цей період задумалася про професійну кар'єру артистки.

Вона співпрацювала з театром «Притулок комедіантів», а також грала в антрепризах. Марина знімалася в декількох серіалах – найвідомішою стала роль у першому сезоні серіалу «Убивча сила».

Макарова, кадр з фільму
Макарова, кадр з фільму

Шанувальники Макарової чітко пам'ятають, як вона співпрацювала з театром "Притулок комедіантів", грала в антрепризах. Але життя в місті на Неві не привернула Марину, і вона повернулася на малу батьківщину, щоб вступити в трупу Камерного театру Бориса Голодницкого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, померла відома акторка Галін Горг – зірка "Ксени: принцеси-воїн" та "Твін Пікс".

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові жінка задушила десятирічного сина і перерізала собі вени.

Також Знай. ua писав, що у Франківську померла медик дитячої поліклініки.