Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала миле фото з літньої прогулянки, на якому з'явилася в цікавому образі. Як видно, дівчина зобразила себе сама в дзеркальну вітрину або вікно, вона повернена боком до камери і трохи приховує обличчя за телефоном. На прогулянку Наташка вийшла в сірих джинсах і чорній кофтині, на цьому знімку видно її змарнілу фігуру. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, тільки мила посмішка. У підписі до фото дівчина знову розговорилася з шанувальниками.

"Нам відведено жити так мало часу, хоча здавалося б – в середньому 60 років, так багато, але мені ось вже 22, а коли я встигла прожити цей час? Не знаю. Ніхто не знає скільки вам відведено на життя і скільки на відносини. Тому важливо цінувати, чути, насолоджуватися, кайфувати від моменту, розвиватися, не сидіти на місці. Залишайте свої ревнощі на задній план і просто насолоджуйтеся відносинами, адже ми так часто шукаємо приводи для сварок, забуваючи насолоджуватися самим головним – один одним. Проводите час з близькими, не сваріться з батьками, телефонуйте бабусям і дідусям, фотографуйтеся і друкуйте фотографії, тому що в телефоні все втрачається. Заповнюйте свою голову максимально приємними фарбами, коли ви закохані, щасливі, безтурботні. Люби мене, люби, жарким вогнем, вночі і вдень…", - написала Горова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.