Жінкам з повною фігурою доводиться терпіти певні обмеження в одязі. Для них продумані сукні вільного крою, туніки, стиль "оверсайз".

В одному з випусків "Модного вироку" йшлося про Надію, яку торкнулися всі описані нюанси.

Жінка є матір'ю трьох дітей і непогано виглядає. При цьому її вага досягла ста кілограм.

Справа в тому, що багато років тому Надія вийшла заміж за турка. Чоловік дуже смачно готував і завжди балував кохану дружину калорійними стравами. Через це жінка дуже поповніла. Спочатку чоловіка це влаштовувало - адже на повну дружину ніхто не западе. Але з часом він змінив своє ставлення до неї. Почав жартувати над її вагою і навіть говорити, що піде до іншої жінки, якщо Надя не схудне.

Зараз жінка носить безрозмірні речі, які повністю приховують її фігуру. Фахівці програми взялись допомогти Надії знайти свій стиль і перетворитися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Перші кілька образів в "Модному магазині" жінці допоміг вибрати чоловік.

Перший образ Надії був представлений атласною блузкою з квітковим принтом і брюками палаццо. В такому одязі жінка виглядала просто квадратною.

Другий образ складався з зеленого сукні до підлоги і джинсової куртки. Вбрання мало яскравий соковитий колір. Але на цьому його достоїнства закінчуються. Дуже негарно сидить на повних дамах такий фасон суконь із завищеною талією.

Третій "лук", представлений квітчастим платтям до коліна і джинсового курткою, виглядає на героїні більш-менш симпатично. Його доповнюють спортивні кросівки білого кольору.

А тепер давайте подивимося на роботу стилістів

Перший образ складається з картатої сукні і легкого пальто. Таке вбрання дуже вдало замаскувало животик, явий випирає у головної героїні.

Другий образ представлений стильним брючним костюмом красивого м'ятного відтінку і взуттям на низькому ходу блакитного кольору. Дуже виграшно з цими речами виглядає бежева сумка.

Третій образ створений з урахуванням походження чоловіка головної героїні. Він представлений фактурним тюрбаном, великими сережками і сукнею глибокого бордового кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо,"Модный приговор" перетворив вчительку на гарячу кралечку

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучий ″Модного вироку″ назвав точну вагу Бабкіної

Також Знай.ua писав, Філіп Кіркоров заявився на "Модный приговор" зі своїм сімейством