Король російської естради Філіп Кіркоров збентежив фанів, прийшовши на черговий випуск "Модного вироку" зі своїм сімейством. І, якщо дітей Кіркорова Мартіна і Аллу-Вікторію, а також батька Бедроса багато телеглядачів знали, то з його тіткою Марі і дядьком Харі познайомилися вперше.

Спочатку Філіп представив публіці свого тата Бедроса, він підкреслив, що дуже вдячний йому за життя, а також за блискучу освіту, що співак отримав.

"Весь будинок сьогодні лежить на плечах моєї тітки Марі. Вона керує цим будинком, повним сміху, радості і веселощів. Тітка Марі – дивовижна жінка. Вона знаменита оперна співачка, у неї дуже гарне сопрано, тому в нашому будинку завжди звучить класична музика, мої діти ростуть на ній. Отримують завдяки тітці музичну освіту", - сказав Кіркоров представляючи свою тітку, ніжно обійняв її за плечі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дядя Харі ходить на кожні тренування Мартіна, займається з ним футболом, стоїть на воротах. Прошу зауважити, що дядькові 85 років, тато в цьому році 87-річчя відзначив", - розповів Кіркоров.

Про вік тітки король естради вирішив промовчати. Ще один родич Кіркорова, який вирішив підтримати його на шоу – дядько Харі. За словами Філіпа, він дуже близький йому по духу.

Дядько не має відношення до музики, завжди був білою вороною в сім'ї, займаючись спортом та бізнесом. Зараз він живе з нами, переїхавши до Росії з Болгарії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.