Відомі українські тренерки Аніта Луценко та Юлія Богдан розповіли про нову програму. Як стало відомо Знай.uа з власних джерел, разом з дієтологом проєкту Лорою Філіповою вони створили пакет "Харчування" на програмі WOWBODY slim.

Пакет "Харчування" підійде для тих, хто готовий перейти на здорове харчування, знизити вагу не за допомогою дієт, а повноцінно і ситно харчуючись, перестати хворіти і думати, що ж приготувати завтра.

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

У пакет входять:

  • прості схеми їжі на день;
  • рецепти;
  • списки продуктів в супермаркет на тиждень;
  • цікава інформація про тіло і їжі;
  • контроль ваги та обсягів;
  • досягнення бажаних цілей по кг і пружності.

"Правильне харчування — це основа здорового і красивого тіла. Не можна здорово харчуватися і при цьому мати зайву вагу. Успіх на 80% залежить від їжі і тільки 20% від тренувань. Якщо є бажання в купальнику бути вау, а тим більше немає можливості тренуватися, то без орієнтирів по харчуванню ніяк", - коментує Аніта. Аніта Луценко

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

Тренери пропонують 336 рецептів та два відеотренування у подарунок. Програма відкривається на 12 тижнів, проте доступ до рецептів залишається дійсним і після проходження. Тренери запевняють, що цього часу цілком вистачить, щоб позбутися целюліту, роздутого живота, повних рук і галіфе.

За час проєкту можливо скинути близько 13 кг жиру. А щоб учасники не втрачали мотивацію, на програмі будуть також корисні рекомендації. Зокрема, це книги, фільми, завдання. А зробити заміри, відстежити і порадіти своїм досягненням можна в особистому кабінеті.

Аніта Луценко, фото прес служби
Аніта Луценко, фото прес служби

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Домашні вареники з сиром традиційно відносять до української кухні, їх готують не лише з сирною начинкою, але і з картоплею, капустою або вишнею. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо. Рецепт хороший також і тим, що приправа зберігається поза холодильником, у прохолодному приміщенні.