Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в пляжному образі, а в підписі до нього розповіла, як скучила за океану.

На фотографії з торішнього відпочинку, Настя позує на фантастичному пляжі біля самого океану, вона еротично прилягла в гамаку. Позасмагати співачка вийшла в сексапільному чорному купальнику-бікіні, який красиво підкреслив її апетитні форми. Волосся красуні недбало укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона ніби задрімала. У підписі до публікації Каменських розповіла, як скучила за океану. "Dreaming of the ocean. #tbt to one of the best and the warmest memories, that became a scene in my music video «Memories». Дивлюся на це фото і мрію знову побачити океан 💙 Щаслива, що саме з таких прекрасних кадрів був створений кліп #Спогади. І я можу ніби заново проживати всі ці моменти, коли дивлюся його. #nk #sweetmemories #nice2cu", - написала зірка.

До речі, нещодавно Настя Каменських поділилася з шанувальниками своїм новим літньому захопленням. Зоряна красуня опублікувала в мережі незвичайні фото в грайливому образі, а в підписі до нього розповіла про карантинному хобі. На знімку зоряна красуня позує на залитій сонцем вулиці, трохи зігнувшись як ніби під вагою рюкзака з польовими квітами, які принесла додому. На прогулянку Настя вийшла в широких чорних шортах і коротенькій чорній топіку, який оголила живіт. Її пишні кучері розпущені і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона грайливо дивиться в камеру. На ще кількох знімках артистка показала гарні композиції з квітів та декору, які створює сама.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.