Українська письменниця Ірена Карпа зізналась, що часто втікала з відносин з поганими хлопцями і дуже любить це відчуття свободи, коли нарешті зважилася і їдеш в ніч. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

"Про радості втечі. Як корисно буває просто зважитися. Набравши в груди повітря і розірвати відносини з брехлом, з нарцисом, з токсичним персонажем. Хоча ще вчора здавалося, що без нього життя неможливе. Ну або просто ті відносини стали замалі, ви з них виросли, а викинути все шкода, тому що звикли. І ніби відчуваєш, що в тупику і привіт деградація, а все відкладаєш на завтра", - пише Карпа.

Ірена Карпа, фото: Marina Radionova
Ірена Карпа, фото: Marina Radionova

Себе Ірен вважає "профі втечі" і зізнається, що іноді ніби заводила відносини тільки для того, щоб ефектно їх розірвати і "отримати адреналін".

"Ну, ви знаєте це відчуття, коли сідаєш за кермо, врубаєш на повну котушку який-небудь старий SOAD і мчиш крізь ніч. Передчуваючи в цій суміші тривоги і куражу, що схід сонця зустріне тебе новою сторінкою життя...", - стверджує письменниця.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Проте вона поспішила запевнити фанатів, що зараз вона знаходиться в таких відносинах, з яких їй не хочеться тікати в гори, екстрим і пригоди.

Ірена Карпа, фото: Marina Radionova
Ірена Карпа, фото: Marina Radionova

"Як я дійшла до такого життя - розповім у своїй новій книзі", - заінтригувала Карпа.

Також вона розповіла про свій експеримент і ідеальному луці для втечі влітку. І навіть опублікувала кілька фото в плаття з льону від Sesstry.

#екперименткарпи Про радість втечі. Як корисно буває просто наважитися. Набравши у груди повітря й розірвати стосунки...

Geplaatst door Karpa Irena op Woensdag 22 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська письменниця "вкрала серце" у нащадка Гюго.

Як повідомляв Знай. ua, Ірена Карпа розгнівалася з-за жінки, яка залізла їй під светр.

Також Знай. ua писав, що обкрутила довірливого француза, Ірена Карпа вийшла заміж втретє.