Ведуча Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь змогла запобігти злочин. І, на щастя для них, все це виявлялося лише шахрайством і хорошим способом розвести психічно нестійких на той момент людей на великі гроші.

"Такої шокуючої афери у нас ще не було, – каже вона. – І першого повідомлення в Instagram я навіть не повірила. Мені написала звичайна дівчина і попросила захисту. Пояснила, що її переслідують і погрожують смертю".

Незнайомка розповіла, що їй в метро вкололи ін'єкцію з отрутою. І жити дівчині залишається всього кілька днів, якщо вона, звичайно ж, не знайде і не заплатить 20 тисяч гривень за антидот.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Отруйна ін'єкція – такі історії в пресі вже спливали, – пояснює ведуча "Аферистів в мережах" – Але там жертви вибиралися випадково, без переслідувань, залякувань і, головне, наслідків. А нашій постраждалої злочинець писав в Instagram, ходив за нею по п'ятах і погрожував".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Злочинець робив таке для того, щоб не включився здоровий глузд і дівчина не змогла зрозуміти схему шахрайства. Він лякав смертельною ін'єкцією для того, щоб незнайомка будь-якими способами знайшла потрібну суму.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу
Олена-Крістіна Лебідь, фото: прес-служба Нового каналу

"Перелякана жертва відразу вірить усім словами афериста – що її переслідують, що про неї знають всі, – пояснює Олена-Крістіна Лебідь. – Все це шахрайство побудована на страху – плати або помреш"

Під час передачі грошей команда "Афериста в мережах" впіймала злочинця. Ніякого антидоту, звичайно ж, не було, як і смертельної ін'єкції. Шахрайство базувалося на залякуванні і виманюванні грошей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Аферистів в мережах" назвала головний конфуз екс-міністра Розенко в ліжку.

Як повідомляв Знай. ua, худа наречена Розенко Крістіна Лебідь на кастингу шоу отримала по повній.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко просто на камеру показала, як вона розважається зі зморщеною "подружкою".