Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу веселе рекламне відео, а в підписі до своєї публікації Вова розповів, як нова пасія перетворила його в Попелюшку. Як видно, Христина Гірник змусила Остапчука прибирати в будинку, гладити її речі перед світським виходом і навіть робити масаж ніжок.

"Тепер я Попелюшка. Прекрасна принцеса Крістіна з подружками збиралися на бал (караоке у центрі) і змусила бідну Попелюшку прати і наводити порядок в домі. Тут навіть хрещена фея умила руки, тому що могла впоратися лише система Tefal Ixeo Power. Адже це ж праска, парогенератор, відпарювач та прасувальна дошка (завжди, а не перетворюється на гарбуз після опівночі). Він чудово виглядає в будь-якому інтер'єрі (на відміну від твого колишнього).

І, звичайно, Вова-Попелюшка зміг завдяки Tefal Ixeo Power не тільки перегладить гору речей, але і відпарити штори, провести антибактеріальну чищення килимів і меблів. Так, таке буває тільки в казці. До речі, прямо зараз на сторінці @tefal.ua проходить конкурс, де Ти можеш виграти таку ж систему! Підписуйся на сторінку, читай умови і нехай тобі попадеться прекрасна принцеса/принц або прасувальна система Tefal Ixeo Power", - написав Остапчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.