Українська телеведуча, видавчиня і експертка з етикету Ольга Фреймут поділилася фотографією з архіву і спогадами з 2012 року, що також викликало ностальгічні почуття в підписників.

Відповідний допис був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Так хочеться повернутися в той день. Липень 2012", - йде мова у підписі до фото.

На знімку Фреймут позує в зеленій сукні і шкіряному жакеті на фоні морської бухти з човнами. Місцем фото вказано італійський курорт Порто-Чево на Сардинії.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Я в тот год и месяц по ошибке сошлась с бывшим 😁", - жартує одна з користувачок Instagram.

"Настільки красива наскільки плоска)", - йде мова в іншому коментарі.

Чим саме запам'ятався цей день в Італії Фреймут не зазначила, як і не вказала, чим важливий для неї саме цей період.

Не так давно Оля Фреймут також розповіла українцям про правила ділового етикету. Вона розповіла, як поводитися під час робочих зустрічей, як спілкуватися зі своїм керівником і навіть як правильно вести сторінки у соціальних мережах.

В останньому ж Ольга Фреймут особливий майстер - вона просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжний чорно-білий кадр, показавши, як проводить спекотні літні дні. Так, артистка приміряла жіночне плаття в горошок з глибоким декольте, а волосся акуратно зібрала назад в обруч, що більше нагадує блискучу корону.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.