Бесманський суд російської столиці оголосив рішення про визнання сина репера Децла Антонія Іоанна спадкоємцем першої черги. Згідно з ДНК-експертизою, молода людина дійсно є сином музиканта.

Про це стало відомо завдяки повідомленню російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, тепер за рішенням суду 15-річний Тоні (Меркурій Антоній Іоанн) зможе отримати авторські права на твори свого знаменитого батька, а також нерухомість і накопичення.

Меркурій Антоній Іван, фото: Instagram
Меркурій Антоній Іван, фото: Instagram

Крім того, суд задовольнив позов вдови Децла Кисельової Юлії проти Пенсійного фонду, який відмовився виплачувати соціальну пенсію по втраті годувальника через те, що вона у свій час не вписала ім'я Кирила Толмацкого в графу "батько" у свідоцтві про народження Тоні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представник Пенсійного фонду наполягав на тому, щоб виплати стали нараховуватися з моменту набрання чинності рішення суду, проте суд визнав цю вимогу необґрунтованою, оскільки Кисельова подала позов ще минулого року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, космічний авантюрист Ілон Маск схилив голову перед геніальним українцем: "Один з найкращих".

Як повідомляв Знай.uа Потап розважався з Бочкарьовою, поки Насті не було поруч: "Ми щасливі разом!".

Знай.uа писав, чоловік зірки "Орла і решки" Ивлеевой отримав привіт від СБУ: тепер можна.