Шоумен, актор і ведучий "Розсміши коміка" Юрій Ткач зіграє одну з ролей у новому сезоні серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще". Окремі знімальні дні актора проходили в популярному заміському готельному комплексі. На перших фото зі знімального майданчика Юрій Ткач ховається від сонця під парасолькою і вирішує щось зі Штефком.

Однією з актрис нового серіалу стала українська співачка Тіна Кароль. Зйомки в серіалі стали її першою роботою в кадрі після карантину. Також продюсери розповідають, що крім Юрія Ткача та Тіни Кароль, акторами комедії стануть і інші відомі і улюблені зірки мільйонів українців.

Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"
Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"

За сюжетом комедійної історії, після того, як гуцульська делегація у складі Івана Петрука, Боді, Штефка і Василя Микитюка в столиці досягла прокладки у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор побудував готель, і село ось-ось може стати європейським курортом. Також креативний продюсер і актор проекту Юрій Горбунов розповідає, що глядачам буде цікаво спостерігати за стосунками героїв:

Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"
Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Несподівано будуть розвиватися відносини Ірки і Штефка, кожен з яких має непростий характер. І особливо глядачам доведеться похвилюватися за майбутнє мого персонажа Івана та його обраниці Галині, роль якої виконує Надія Мейхер. Вони будують свою сім'ю вже у Великих Вуйках, а столичної жінці Галині до простим сільським умовами потрібно ще звикнути".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач із "Кварталу 95" розлютився не на жарт.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Ткач показав, як правильно носити кепку.

Також Знай. ua писав, що Юрій Ткач із "Квартал 95" перетворився на брутального "пацанчика".