Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно переїхала жити до Москви, а також до карантину активно гастролювала по російських містах, вчергове порадувала шанувальників. Так, цього разу артистка похизувалася своїм струнким тілом та вишуканим букетом роз.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram.

Так, на кадрах видно, як Лорак позує у вишуканій білій сукні, яка підкреслює її струнке тіло. Водночас артистка тримає букет, який явно нараховує не менше пів сотні червоних роз. Хто подарував його – невідомо, адже сама співачка не зізналася.

Фото з допису

"Вже незабаром хтось отримає мільйон або автомобіль", - підписала фотографії артистка, анонсувавши черговий розіграш, який, ймовірно, ніхто ніколи не виграє.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Щодо користувачів соціальної мережі, то знімки сподобалися шанувальникам – про це свідчать десятки коментарів, які вихваляють Лорак: "Ти просто красуня", "Неймовірна", "Просто ангел", "Яка красива фігура", "Симпатична".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.