Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі сексапільне фото, на якому позує в еротичній позі у дворі будинку.

Як видно, Настя стоїть біля басейну, вона витяглася, ніби потягується і загадково дивиться в камеру. На ній сексапільний злитий купальник зміїного принта, який спокусливо підкреслює апетитні форми красуні і красивий загар. Волосся співачки відкинуті за спину, а на її обличчі немає макіяжу, тільки ледь помітна посмішка. У підписі до кадру Каменських спантеличила шанувальників: "Улюблені, хочу дізнатися про вас трошки більше. А розкажіть-но, яка саме ти з моїх пісень? Пиши у коментарях цифру або хештег (а може й кілька) з назвою пісні. А я рандомно полайкаю фотки деяких". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповідаючи на питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.