Руслан Євдокименко – 49-річний син відомої української і радянської артистки Софії Ротару. Чоловік активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими публікаціями про своє життя. Так, в цей раз Руслан показав кумедне фото своїх карантинних розваг. Як виявилося, вони завзятий рибалка і вже продемонстрував у соцмережі свій черговий улов.

На новому знімку видно, що чоловік сфотографував себе на телефон, він стоїть на вулиці серед густої зелені. Руслан тримає в руках великого дзеркального карася, якого тільки що піймав. У підписі до фото син співачки написав: "Прекрасний початок дня!".

До речі, напередодні в цей же ранок Євдокименко виклав красиво фото свого сніданку біля ставка – на гарній великій тарілці викладені панкейки з ягодами і, мабуть, згущеним молоком. "Смачне ранок рибака...", - підписав знімок Руслан. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію сина Софії Ротару, засипаючи його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.